Auteurs

Graag laten we je kennis maken met de getalenteerde auteurs van Wolf & Dragon. 

Mathilde de Graaf


Mijn naam is Mathilde de Graaf. Ik ben een designer die graag op allerlei verschillende creatieve manieren verhalen wil vertellen. Dat kan ik doen door middel van een tekening, een korte film, een animatievideo of zoals nu: een boek.

 

Vroeger was ik niet een meisje dat graag las. Ik las eigenlijk alleen maar stripboeken. Totdat ik kennismaakte met young adult-verhalen als The Hunger Games, Twilight en Divergent. Deze verhalen veranderden de manier waarop ik naar boeken keek. Young adult-boeken werden een nieuwe passie van mij en al snel begon mijn collectie boeken zich steeds verder uit te breiden.

 

AnimaX begon als een afstudeerproject voor mijn hbo-opleiding. Ik heb in het verleden korte filmscripts geschreven, wat ik erg leuk vond om te doen. Daarom koos ik ervoor om een boek te gaan schrijven, een young adult-boek welteverstaan.

 

Ik verloor mezelf in het creëren van de wereld van AnimaX. Er kwam steeds meer bij: nieuwe karakters, nieuwe gebouwen en betere plots. Het begon een eigen leven te leiden en werd groter dan ik ooit had gedacht. Ik hoop dat de lezers van AnimaX net zo verliefd worden op de AnimaX-wereld als ik. 

Lotte van den Noort


Mijn naam is Lotte van den Noort en inmiddels loop ik al drieëntwintig jaar rond op deze vreemde aardbol. Al sinds ik een klein meisje was heb ik een passie voor boeken lezen en verhalen schrijven. Die verhalen schreef ik altijd op in tientallen notitieboekjes, die ik dan mee naar school nam om aan mijn klasgenoten voor te lezen. Of ze dat altijd even leuk vonden, dat weet ik niet. Ik in ieder geval wel.

 

Toen ik veertien was publiceerde ik mijn eerste boek bij Boekscout. Waarna er nog twee andere volgden. Daarna heb ik drie boeken in eigen beheer uitgegeven. Ik heb superleuke reacties van lezers gekregen en dat motiveerde me om door te schrijven. Want dat doe ik echt graag. Schrijven voor enthousiaste lezers, mensen mijn verhaal vertellen.

 

Zo ben ik dus ook begonnen aan mijn nieuwste boek: Typewriter. De lieve Sacha van Wolf & Dragon zag hier potentie in. Ongelooflijk. Dit gaat echt gebeuren. Een echte uitgeverij wil mijn verhaal publiceren. Het is hard werken, maar dat is het zeker waard. Ik kan niet wachten om dit verhaal met lezers te delen. Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als ik. We maken er iets moois van.