Over Wolf & Dragon


 

Wolf & Dragon is opgericht door mijzelf, Sacha Boelhouwer. Ik ben al enige tijd actief binnen de boekenbranche als Booktuber met mijn kanaal A Bookworm Life.

 

Zo is in een korte tijd mijn liefde voor boeken nog meer gegroeid en video's maken was niet meer genoeg. Dus besloot ik mijn droom na te jagen en een eigen uitgeverij te beginnen. Zo kan ik boeken van Nederlandse boden de kans geven om bij lezers in de boekenkast te belanden. Ook combineert het perfect mijn passie voor boeken, mijn hobby in vormgeving en mijn opleiding in marketing. 

Wolf & Dragon


Met Wolf & Dragon wil ik ervoor zorgen dat iedereen enthousiast wordt over boeken en lezen. Ja, boeken kunnen nog wel eens dik, ingewikkeld of intimiderend zijn. Maar dat hoeft zeker niet. Let me show you! LOVE TO READ

 

Wil je jouw boek laten publiceren en denk je dat Wolf & Dragon daar de juiste uitgeverij voor is, kijk dan hier voor meer informatie

A Bookworm Life


Op mijn YouTube kanaal praat ik veel over boeken maar documenteer ik ook mijn leven. Ook mijn avonturen met ondernemen en het runnen van een eigen uitgeverij komen aan bod.